Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34845
Назва: | Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини |
Інші назви: | Gastronomic tourism of Ukraine - direction of promotion of intangible cultural heritage |
Автори: | Паска, Марія Боратинський, Олег Німець, Андрій Paska, Mariia Boratynskyi, Oleh Nimets, Andrii |
Ключові слова: | гастрономічний туризм бойківська кухня автентичні страви gastronomic tourism Boyki cuisine authentic dishes |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Паска М. Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини / Марія Паска, Олег Боратинський, Андрій Німець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 272–274. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34845 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mariia Paska, Oleh Boratynskyi.pdf | 707.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.