Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34845
Назва: Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини
Інші назви: Gastronomic tourism of Ukraine - direction of promotion of intangible cultural heritage
Автори: Паска, Марія
Боратинський, Олег
Німець, Андрій
Paska, Mariia
Boratynskyi, Oleh
Nimets, Andrii
Ключові слова: гастрономічний туризм
бойківська кухня
автентичні страви
gastronomic tourism
Boyki cuisine
authentic dishes
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Паска М. Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини / Марія Паска, Олег Боратинський, Андрій Німець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 272–274.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34845
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mariia Paska, Oleh Boratynskyi.pdf707.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.