Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34845
Title: | Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини |
Other Titles: | Gastronomic tourism of Ukraine - direction of promotion of intangible cultural heritage |
Authors: | Паска, Марія Боратинський, Олег Німець, Андрій Paska, Mariia Boratynskyi, Oleh Nimets, Andrii |
Keywords: | гастрономічний туризм бойківська кухня автентичні страви gastronomic tourism Boyki cuisine authentic dishes |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Паска М. Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини / Марія Паска, Олег Боратинський, Андрій Німець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 272–274. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34845 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariia Paska, Oleh Boratynskyi.pdf | 707.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.