Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34840
Назва: | Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму |
Інші назви: | Regionalne cechy rozwoju turystyki gastronomicznej |
Автори: | Яцишин, Артур Никига, Оксана Yatsyshyn, Artur Nykyha, Oksana |
Ключові слова: | гастрономічний туризм регіональні особливості розвиток Львівська область turystyka gastronomiczna rozwój cechy regionalne obwód lwowski |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Яцишин А. Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму / Артур Яцишин, Оксана Никига // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 288–290. |
Короткий огляд (реферат): | Мета. Метою дослідження є вивчення регіональних особливостей розвитку гастрономічного туризму. Celem badań jest poznanie regionu osobliwości rozwoju turystyki gastronomicznej. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34840 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Artur Yatsyshyn, Oksana Nykyha.pdf | 601.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.