Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34835
Назва: Аналіз цінової політики закладів ресторанного господарства м. Виноградів Закарпатської області
Інші назви: Analysis of the pricing policy of restaurants in Vynohrady, Zakarpattia region
Автори: Васько, Даніелла
Щука, Галина
Vasko, Daniella
Shchuka, Halyna
Ключові слова: цінова політика
заклади ресторанного господарства
цінова політика ресторану
ресторани міста Виноградів
price policy
the price policy of the restaurant
restaurant establishments farms
restaurants in the city of Vynohradiv
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Васько Д. Аналіз цінової політики закладів ресторанного господарства м. Виноградів Закарпатської області / Даніелла Васько, Галина Щука // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 309–311.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження полягає в тому, щоб проаналізувати цінову політику закладів ресторанного господарства, які працюють у м. Виноградів Закарпатської обл. The purpose of the study is to analyze the price the policy of restaurants operating in the city Vynohradiv Zakarpattia region.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34835
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Daniella Vasko, Halyna Shchuka.pdf602.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.