Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34830
Назва: | Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми |
Інші назви: | Increasing the level of intellectualization of the work of hospitality industry personnel in the conditions of the latest management paradigm |
Автори: | Шерстюк, Роман Островська, Галина Sherstiuk, Roman Ostrovska, Halyna |
Ключові слова: | індустрія гостинності готельно-ресторанний бізнес інноваційно-активне підприємство креативні компетенції інтелектуалізація праці мотивація персоналу hospitality industry hotel and restaurant business innovative and active enterprise e-learning cross training intellectualization of work staff motivation creative competencies |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Шерстюк Р. Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми / Роман Шерстюк, Галина Островська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 322–326. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34830 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Roman Sherstiuk, Halyna Ostrovska.pdf | 624.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.