Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34830
Назва: Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми
Інші назви: Increasing the level of intellectualization of the work of hospitality industry personnel in the conditions of the latest management paradigm
Автори: Шерстюк, Роман
Островська, Галина
Sherstiuk, Roman
Ostrovska, Halyna
Ключові слова: індустрія гостинності
готельно-ресторанний бізнес
інноваційно-активне підприємство
креативні компетенції
інтелектуалізація праці
мотивація персоналу
hospitality industry
hotel and restaurant business
innovative and active enterprise
e-learning
cross training
intellectualization of work
staff motivation
creative competencies
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Шерстюк Р. Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми / Роман Шерстюк, Галина Островська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 322–326.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34830
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Roman Sherstiuk, Halyna Ostrovska.pdf624.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.