Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34830
Title: | Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми |
Other Titles: | Increasing the level of intellectualization of the work of hospitality industry personnel in the conditions of the latest management paradigm |
Authors: | Шерстюк, Роман Островська, Галина Sherstiuk, Roman Ostrovska, Halyna |
Keywords: | індустрія гостинності готельно-ресторанний бізнес інноваційно-активне підприємство креативні компетенції інтелектуалізація праці мотивація персоналу hospitality industry hotel and restaurant business innovative and active enterprise e-learning cross training intellectualization of work staff motivation creative competencies |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Шерстюк Р. Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми / Роман Шерстюк, Галина Островська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 322–326. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34830 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Roman Sherstiuk, Halyna Ostrovska.pdf | 624.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.