Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМазуркевич, Ірина-
dc.contributor.authorMazurkevych, Iryna-
dc.date.accessioned2023-11-13T09:07:24Z-
dc.date.available2023-11-13T09:07:24Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationМазуркевич І. Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу / Ірина Мазуркевич // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 327–330.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34829-
dc.description.abstractМетою написання даного дослідження є дослідження сутності матеріально-технічного забезпечення підприємств ресторанного бізнесу з урахуванням їх функціонального призначення. The purpose of writing this study is to study the essence material and technical support of restaurant enterprises business, taking into account their functional purpose.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectматеріально-технічне забезпеченняuk_UA
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectmaterial and technical supportuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectinstitution restaurant businessuk_UA
dc.titleДослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the essence and components of material and technical support at enterprises of the restaurant businessuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Iryna Mazurkevych.pdf627.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.