Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34829
Назва: | Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу |
Інші назви: | Study of the essence and components of material and technical support at enterprises of the restaurant business |
Автори: | Мазуркевич, Ірина Mazurkevych, Iryna |
Ключові слова: | матеріально-технічне забезпечення заклад ресторанного господарства ресторанний бізнес material and technical support restaurant business institution restaurant business |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Мазуркевич І. Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу / Ірина Мазуркевич // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 327–330. |
Короткий огляд (реферат): | Метою написання даного дослідження є дослідження сутності матеріально-технічного забезпечення підприємств ресторанного бізнесу з урахуванням їх функціонального призначення. The purpose of writing this study is to study the essence material and technical support of restaurant enterprises business, taking into account their functional purpose. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34829 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Iryna Mazurkevych.pdf | 627.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.