Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34829
Назва: Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу
Інші назви: Study of the essence and components of material and technical support at enterprises of the restaurant business
Автори: Мазуркевич, Ірина
Mazurkevych, Iryna
Ключові слова: матеріально-технічне забезпечення
заклад ресторанного господарства
ресторанний бізнес
material and technical support
restaurant business
institution restaurant business
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Мазуркевич І. Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу / Ірина Мазуркевич // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 327–330.
Короткий огляд (реферат): Метою написання даного дослідження є дослідження сутності матеріально-технічного забезпечення підприємств ресторанного бізнесу з урахуванням їх функціонального призначення. The purpose of writing this study is to study the essence material and technical support of restaurant enterprises business, taking into account their functional purpose.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34829
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Iryna Mazurkevych.pdf627.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.