Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34827
Title: Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі
Other Titles: Development of modern bar culture in the Ukrainian restaurant business
Authors: Малюта, Людмила
Галицька, Ірина
Яремко, Діана
Maliuta, Liudmyla
Halytska, Iryna
Yaremko, Diana
Keywords: ресторанний бізнес
барна культура
інноваційні послуги
роботизований бармен
флейрінг
молекулярна міксологія
гостьовий бармен
restaurant business
bar culture
molecular mixology
innovative services
flairing
guest bartender
robotic bartender
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Малюта Л. Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі / Людмила Малюта, Ірина Галицька, Діана Яремко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 334–336.
Abstract: Метою дослідження є подальший розвиток барної культури в українському ресторанному бізнесі. The purpose of the study is the further development of bar culture in Ukrainian restaurant business.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34827
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Liudmyla Maliuta.pdf602.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.