Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34827
Назва: Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі
Інші назви: Development of modern bar culture in the Ukrainian restaurant business
Автори: Малюта, Людмила
Галицька, Ірина
Яремко, Діана
Maliuta, Liudmyla
Halytska, Iryna
Yaremko, Diana
Ключові слова: ресторанний бізнес
барна культура
інноваційні послуги
роботизований бармен
флейрінг
молекулярна міксологія
гостьовий бармен
restaurant business
bar culture
molecular mixology
innovative services
flairing
guest bartender
robotic bartender
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Малюта Л. Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі / Людмила Малюта, Ірина Галицька, Діана Яремко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 334–336.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є подальший розвиток барної культури в українському ресторанному бізнесі. The purpose of the study is the further development of bar culture in Ukrainian restaurant business.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34827
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Liudmyla Maliuta.pdf602.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.