Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34827
Назва: | Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі |
Інші назви: | Development of modern bar culture in the Ukrainian restaurant business |
Автори: | Малюта, Людмила Галицька, Ірина Яремко, Діана Maliuta, Liudmyla Halytska, Iryna Yaremko, Diana |
Ключові слова: | ресторанний бізнес барна культура інноваційні послуги роботизований бармен флейрінг молекулярна міксологія гостьовий бармен restaurant business bar culture molecular mixology innovative services flairing guest bartender robotic bartender |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Малюта Л. Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі / Людмила Малюта, Ірина Галицька, Діана Яремко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 334–336. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є подальший розвиток барної культури в українському ресторанному бізнесі. The purpose of the study is the further development of bar culture in Ukrainian restaurant business. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34827 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Liudmyla Maliuta.pdf | 602.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.