Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34669
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мартинюк, Олена | - |
dc.contributor.author | Martyniuk, Olena | - |
dc.contributor.author | Кафедра хореографії та мистецтвознавства | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-18T11:22:14Z | - |
dc.date.available | 2023-10-18T11:22:14Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Основні чинники становлення танцювальних форм ХХ ст. : лекція 3 для студентів V курсу з дисципліни «Сучасні напрямки танцювального мистецтва», другого (магістерського) рівня вищої освіти, за спеціальністю 024 «Хореографія», галузі знань 02 «Культура і мистецтво», кваліфікація: магістр хореографії, освітньо-професійна програма – Хореографія / уклад. Мартинюк О. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34669 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | Основні чинники становлення танцювальних форм ХХ ст. | uk_UA |
dc.subject | лекція | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 024 "Хореографія" | uk_UA |
dc.subject | галузь знань - 02 "Культура і мистецтво" | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | кафедра хореографії та мистецтвознавства | uk_UA |
dc.title | Основні чинники становлення танцювальних форм ХХ ст. : лекція 3 для студентів V курсу з дисципліни «Сучасні напрямки танцювального мистецтва», другого (магістерського) рівня вищої освіти, за спеціальністю 024 «Хореографія», галузі знань 02 «Культура і мистецтво», кваліфікація: магістр хореографії, освітньо-професійна програма – Хореографія | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
lektsiia 3.pdf | 231.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.