Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34478
Назва: Управління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку
Інші назви: Quality management of agro-food products as a factor in increasing its competitiveness on the foreign market
Автори: Мельничук, Оксана
Телічко, Наталія
Левіна-Костюк, Марія
Ажаман, Ірина
Melnychuk, Oksana
Telichko, Nataliia
Levina-Kostiuk, Mariia
Azhaman, Iryna
Ключові слова: агропродовольча продукція
конкурентоспроможність
зовнішній ринок
agro-food products
competitiveness
foreign market
Дата публікації: 28-кві-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Управління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку / Оксана Мельничук, Наталія Телічко, Марія Левіна-Костюк, Ірина Ажаман // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 44–46.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34478
Розташовується у зібраннях:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Melnychuk.pdf427.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.