Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34478
Назва: | Управління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку |
Інші назви: | Quality management of agro-food products as a factor in increasing its competitiveness on the foreign market |
Автори: | Мельничук, Оксана Телічко, Наталія Левіна-Костюк, Марія Ажаман, Ірина Melnychuk, Oksana Telichko, Nataliia Levina-Kostiuk, Mariia Azhaman, Iryna |
Ключові слова: | агропродовольча продукція конкурентоспроможність зовнішній ринок agro-food products competitiveness foreign market |
Дата публікації: | 28-кві-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Управління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку / Оксана Мельничук, Наталія Телічко, Марія Левіна-Костюк, Ірина Ажаман // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 44–46. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34478 |
Розташовується у зібраннях: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Melnychuk.pdf | 427.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.