Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34478
Title: | Управління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку |
Other Titles: | Quality management of agro-food products as a factor in increasing its competitiveness on the foreign market |
Authors: | Мельничук, Оксана Телічко, Наталія Левіна-Костюк, Марія Ажаман, Ірина Melnychuk, Oksana Telichko, Nataliia Levina-Kostiuk, Mariia Azhaman, Iryna |
Keywords: | агропродовольча продукція конкурентоспроможність зовнішній ринок agro-food products competitiveness foreign market |
Issue Date: | 28-Apr-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Управління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку / Оксана Мельничук, Наталія Телічко, Марія Левіна-Костюк, Ірина Ажаман // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 44–46. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34478 |
Appears in Collections: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Melnychuk.pdf | 427.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.