Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34443
Назва: Нові тренди в менеджменті: розвиток еджальних методів управління
Інші назви: New trends in management: development of modern management methods
Автори: Петришин, Дмитро
Павленчик, Наталія
Petryshyn, Dmytro
Pavlenchyk, Nataliia
Ключові слова: тренди в менеджменті
еджальні методи
управління
management
edible methods
trends in management
Дата публікації: 28-кві-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петришин Д. Нові тренди в менеджменті: розвиток еджальних методів управління / Дмитро Петришин, Наталія Павленчик // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 153–155.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34443
Розташовується у зібраннях:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petryshyn D. (1).pdf271.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.