Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34386
Назва: | Особливості здорового харчування в сучасних умовах |
Інші назви: | Features of healthy nutrition in modern conditions |
Автори: | Паска, Марія Левчук, Алла Paska, Mariia Levchuk, Alla |
Ключові слова: | здорове харчування сучасні умови healthy food modern conditions |
Дата публікації: | 28-кві-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Паска М. Особливості здорового харчування в сучасних умовах / Марія Паска, Алла Левчук // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 330–331. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34386 |
Розташовується у зібраннях: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Paska M..pdf | 289.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.