Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34384
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-09-18T11:07:06Z-
dc.date.available2023-09-18T11:07:06Z-
dc.date.issued2023-04-27-
dc.identifier.citationРадзімовська О. Сучасні тенденції ресторанного бізнесу в умовах війни / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 334–335.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34384-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectвоєнні діїuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectmilitary actionsuk_UA
dc.titleСучасні тенденції ресторанного бізнесу в умовах війниuk_UA
dc.title.alternativeModern trends of the restaurant business in the conditions of waruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Radz.pdf288.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.