Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34384
Назва: | Сучасні тенденції ресторанного бізнесу в умовах війни |
Інші назви: | Modern trends of the restaurant business in the conditions of war |
Автори: | Радзімовська, Ольга Паска, Марія Radzimovska, Olha Paska, Mariia |
Ключові слова: | ресторанний бізнес воєнні дії restaurant business military actions |
Дата публікації: | 27-кві-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Радзімовська О. Сучасні тенденції ресторанного бізнесу в умовах війни / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 334–335. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34384 |
Розташовується у зібраннях: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Radz.pdf | 288.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.