Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34382
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шутюк, В. В. | - |
dc.contributor.author | Бессараб, О. С. | - |
dc.contributor.author | Дущак, О. В. | - |
dc.contributor.author | Ємцев, В. І. | - |
dc.contributor.author | Shutiuk, V. V. | - |
dc.contributor.author | Bessarab, O. S. | - |
dc.contributor.author | Dushchak, O. V. | - |
dc.contributor.author | Yemtsev, V. I. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-18T10:20:52Z | - |
dc.date.available | 2023-09-18T10:20:52Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Холодильні технології : навч. посіб. / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, О. В. Дущак, В. І. Ємцев. – Київ : НУХТ, 2022. – 172 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-8184-23-0 | - |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34382 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику викладено суть та методологічні основи охолодження, заморожування, отеплення та холодильного зберігання харчових продуктів. Розглянуто технічні засоби, що застосовуються у сучасній холодильній технології харчових продуктів. Наведено відомості про призначення холодильної техніки та типи холодильних машин. У кінці кожного розділу подаються питання для самостійного контролю знань. Навчальний посібник призначений для здобувачів вищої освіти та викладачів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», слухачів системи підвищення кваліфікації, для управлінців і фахівців харчових підприємств та всіх, хто пов’язаний з холодильними технологіями. The textbook outlines the essence and methodological foundations cooling, freezing, heating and cold storage food products. The technical means used in modern refrigeration technology of food products. Given information on the purpose of refrigeration equipment and types of refrigerators cars At the end of each chapter, there are questions for self-study knowledge control. The study guide is intended for students of higher education and teachers of higher educational institutions studying in a specialty 181 "Food technologies", trainees of the advanced training system, for managers and specialists of food enterprises and all those related with refrigeration technologies. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | холодильні технології | uk_UA |
dc.subject | food technologies | uk_UA |
dc.subject | refrigeration technologies | uk_UA |
dc.title | Холодильні технології | uk_UA |
dc.title.alternative | Refrigeration technologies | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Книги |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kholodylni tekhnolohii.pdf | 7.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.