Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34371
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorЛевчук, Алла-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorLevchuk, Alla-
dc.date.accessioned2023-09-15T10:29:33Z-
dc.date.available2023-09-15T10:29:33Z-
dc.date.issued2023-04-28-
dc.identifier.citationПаска М. Особливості здорового харчування в сучасних умовах / Марія Паска, Алла Левчук // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 330–331.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34371-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectсучасні умовиuk_UA
dc.subjecthealthy fooduk_UA
dc.subjectmodern conditionsuk_UA
dc.titleОсобливості здорового харчування в сучасних умовахuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of healthy nutrition in modern conditionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska M..pdf289.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.