Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34369
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кобрин, Андрій | - |
dc.contributor.author | Гузар, Уляна | - |
dc.contributor.author | Kobryn, Andrii | - |
dc.contributor.author | Huzar, Uliana | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-15T10:06:35Z | - |
dc.date.available | 2023-09-15T10:06:35Z | - |
dc.date.issued | 2023-04-28 | - |
dc.identifier.citation | Кобрин А. Практичне застосування методу оцінювання персоналу «Асесмент-центр» у закладах індустрії гостинності / Андрій Кобрин, Уляна Гузар // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 323–324. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34369 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | метод оцінювання персоналу «Асесмент-центр» | uk_UA |
dc.subject | заклади індустрії гостинності | uk_UA |
dc.subject | the "Assessment Center" personnel evaluation method | uk_UA |
dc.subject | hospitality industry establishments | uk_UA |
dc.title | Практичне застосування методу оцінювання персоналу «Асесмент-центр» у закладах індустрії гостинності | uk_UA |
dc.title.alternative | Practical application of the "Assessment Center" personnel evaluation method in hospitality industry establishments | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Huzar U..pdf | 294.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.