Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34343
Назва: | Нові тренди в менеджменті: розвиток еджальних методів управління |
Інші назви: | New trends in management: development of modern management methods |
Автори: | Петришин, Дмитро Павленчик, Наталія Petryshyn, Dmytro Pavlenchyk, Nataliia |
Ключові слова: | тренди в менеджменті еджальні методи управління management edible methods trends in management |
Дата публікації: | 28-кві-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Петришин Д. Нові тренди в менеджменті: розвиток еджальних методів управління / Дмитро Петришин, Наталія Павленчик // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 153–155. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34343 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Petryshyn D..pdf | 271.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.