Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34332
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorЧемеринська, М.-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorChemerynska, M.-
dc.date.accessioned2023-09-13T10:57:00Z-
dc.date.available2023-09-13T10:57:00Z-
dc.date.issued2022-11-18-
dc.identifier.citationПаска М. З. Управління персоналом у закладах ресторанного господарства / Паска М. З., Чемеринська М. І. // Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу : матеріали Х Всеукр. наук.-практ. конф. (18 лист. 2022 р.). – Тернопіль, 2022. – С. 80–81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34332-
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectrestaurant establishmentsuk_UA
dc.subjectpersonnel managementuk_UA
dc.titleУправління персоналом у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativePersonnel management in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81.pdf789.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.