Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34332
Назва: Управління персоналом у закладах ресторанного господарства
Інші назви: Personnel management in restaurants
Автори: Паска, Марія
Чемеринська, М.
Paska, Mariia
Chemerynska, M.
Ключові слова: заклади ресторанного господарства
управління персоналом
restaurant establishments
personnel management
Дата публікації: 18-лис-2022
Бібліографічний опис: Паска М. З. Управління персоналом у закладах ресторанного господарства / Паска М. З., Чемеринська М. І. // Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу : матеріали Х Всеукр. наук.-практ. конф. (18 лист. 2022 р.). – Тернопіль, 2022. – С. 80–81.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34332
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81.pdf789.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.