Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34332
Назва: | Управління персоналом у закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | Personnel management in restaurants |
Автори: | Паска, Марія Чемеринська, М. Paska, Mariia Chemerynska, M. |
Ключові слова: | заклади ресторанного господарства управління персоналом restaurant establishments personnel management |
Дата публікації: | 18-лис-2022 |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Управління персоналом у закладах ресторанного господарства / Паска М. З., Чемеринська М. І. // Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу : матеріали Х Всеукр. наук.-практ. конф. (18 лист. 2022 р.). – Тернопіль, 2022. – С. 80–81. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34332 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Paska_M-Personnel_management_in_restaurants_80-81.pdf | 789.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.