Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34323
Назва: | Загальна гігієна : посіб. для практ. занять |
Інші назви: | General hygiene: manual. for practice classes |
Автори: | Даценко, І. І. Datsenko, I. I. |
Ключові слова: | загальна гігієна гігієна харчування general hygiene food hygiene |
Дата публікації: | 2001 |
Видавництво: | Світ |
Бібліографічний опис: | Загальна гігієна : посіб. для практ. занять / за заг. ред. Даценко І. І. – Львів : Світ, 2001. – 472 с. |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику викладено методики дослідження факторів навколишнього середовища і його впливу на організм людини за розділами: ко- мунальна гігієна, гігієна харчування, гігієна дітей та підлітків, гігієна праці, гігієна лікувально-профілактичних закладів, радіаційна гігієна, військова гігієна. По- сібник написано з урахуванням найновіших досягнень гігієнічної науки та бага- торічних традицій викладання загальної гігієни у Львівському медичному уні- верситеті. Для студентів медичних і стоматологічних факультетів закладів освіти II-IV рівнів акредитації. The study guide describes methods of factor research of the environment and its impact on the human body by sections: co- municipal hygiene, food hygiene, hygiene of children and adolescents, occupational hygiene, hygiene medical and preventive institutions, radiation hygiene, military hygiene. On- the handbook is written taking into account the latest achievements of hygienic science and annual traditions of teaching general hygiene at the Lviv Medical University versity For students of medical and dental faculties of educational institutions II-IV accreditation levels. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34323 |
ISBN: | 966-603-013-6 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zahalna hihiiena 2001.pdf | 47.35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.