Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34311
Назва: Основи фізіології та гігієни харчування
Інші назви: Basics of physiology and food hygiene
Автори: Зубар, Н. М.
Zubar, N. M.
Ключові слова: основи фізіології
гігієна харчування
basics of physiology
food hygiene
Дата публікації: 2010
Видавництво: Центр учбової л-ри
Бібліографічний опис: Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник / Зубар Н. М. – Київ : Центр учбової л-ри, 2010. – 336 с.
Короткий огляд (реферат): У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компо нентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчо- ва інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс». The textbook reveals the physiological and hygienic influence of food and its components on functioning of the main physiological systems of the body, which allows critical approach the choice of food products, the technological process of culinary production products and drawing up food rations. The textbook is intended for students studying in the direction 0917 "Nutrition va engineering" professional direction 091711 "Food technology" variable components 091711.01 "Food technology, restaurant business and service".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34311
ISBN: 978-966-364-996-2
Розташовується у зібраннях:Підручники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovu_fiziologii_N.Zubar_2010.pdf1.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.