Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34310
Назва: Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я
Інші назви: Rational and safe nutrition as the basis of public health
Автори: Касянчук, В. В.
Курганська, В. О.
Олешко, О. М.
Kasyanchuk, V. V.
Kurganska, V. O.
Oleshko, O. M.
Ключові слова: раціональне харчування
громадське здоров'я
rational nutrition
public health
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський держ. ун-т
Бібліографічний опис: Касянчук В. В. Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я : навч. посіб. / В. В. Касянчук, В. О. Курганська, О. М. Олешко / за ред. проф. А. Г. Дьяченка. – Суми : Сумський держ. ун-т, 2017. – 355 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник спрямований на формування базових знань із питань раціонального харчування, особливостей сучасних харчових продуктів, проблем та захворювань, пов’язаних із неправильним харчуванням. Призначений для студентів медичних спеціальностей, а також усіх, хто прагне розширити свої знання щодо принципів сучасного харчування. The study guide is aimed at forming basic knowledge of the issues rational nutrition, features of modern food products, problems and diseases associated with improper nutrition. Intended for students medical specialties, as well as everyone who seeks to expand their knowledge about principles of modern nutrition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34310
ISBN: 978-966-657-712-5
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kasianchuk_ratsionalne_2017 (1).pdf3.95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.