Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34266
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романчук, Ольга | - |
dc.contributor.author | Никига, Оксана | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ростислав | - |
dc.contributor.author | Голод, Андрій | - |
dc.contributor.author | Romanchuk, Olha | - |
dc.contributor.author | Nykyha, Oksana | - |
dc.contributor.author | Koval, Rostyslav | - |
dc.contributor.author | Holod, Andrii | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-20T09:06:17Z | - |
dc.date.available | 2023-07-20T09:06:17Z | - |
dc.date.issued | 2023-07-11 | - |
dc.identifier.citation | Історія французького гастрономічного гіда Gault & Millau / Ольга Романчук, Оксана Никига, Ростислав Коваль, Андрій Голод // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія : географія. – 2023. – Вип. 54, № 1. – С. 13–22. DOI: https://doi.org/10.25128/2519-4577.23.1.2 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34266 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджено розвиток відомого французького гастрономічного гіда Gault & Millau. Подано біографічні довідки про його засновників Henri Gault та Christian Millau, проаналізовано причини, які обумовили започаткування Нової кухні, її характерні особливості, значення гіда для французької гастрономії. Отримані результати дозволять розширити спеціалізовані курси у профільних закладах вищої освіти України. The article examines the development of the famous French gastronomic guide Gault & Millau. Biographical information about its founders Henri Gault and Christian Millau is presented, the reasons that led to the establishment of New Cuisine, its characteristic features, the importance of a guide for French gastronomy are analyzed. The obtained results will allow to expand specialized courses in specialized higher education institutions of Ukraine. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | гід «Gault & Millau» | uk_UA |
dc.subject | історія | uk_UA |
dc.subject | Нова кухня | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | Gault & Millau guide | uk_UA |
dc.subject | history | uk_UA |
dc.subject | New cuisine | uk_UA |
dc.subject | gastronomic tourism | uk_UA |
dc.title | Історія французького гастрономічного гіда Gault & Millau | uk_UA |
dc.title.alternative | History of the French gastronomic guide Gault & Millau | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Holod A..pdf | 241.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.