Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34266
Назва: Історія французького гастрономічного гіда Gault & Millau
Інші назви: History of the French gastronomic guide Gault & Millau
Автори: Романчук, Ольга
Никига, Оксана
Коваль, Ростислав
Голод, Андрій
Romanchuk, Olha
Nykyha, Oksana
Koval, Rostyslav
Holod, Andrii
Ключові слова: гід «Gault & Millau»
історія
Нова кухня
гастрономічний туризм
Gault & Millau guide
history
New cuisine
gastronomic tourism
Дата публікації: 11-лип-2023
Бібліографічний опис: Історія французького гастрономічного гіда Gault & Millau / Ольга Романчук, Оксана Никига, Ростислав Коваль, Андрій Голод // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія : географія. – 2023. – Вип. 54, № 1. – С. 13–22. DOI: https://doi.org/10.25128/2519-4577.23.1.2
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено розвиток відомого французького гастрономічного гіда Gault & Millau. Подано біографічні довідки про його засновників Henri Gault та Christian Millau, проаналізовано причини, які обумовили започаткування Нової кухні, її характерні особливості, значення гіда для французької гастрономії. Отримані результати дозволять розширити спеціалізовані курси у профільних закладах вищої освіти України. The article examines the development of the famous French gastronomic guide Gault & Millau. Biographical information about its founders Henri Gault and Christian Millau is presented, the reasons that led to the establishment of New Cuisine, its characteristic features, the importance of a guide for French gastronomy are analyzed. The obtained results will allow to expand specialized courses in specialized higher education institutions of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34266
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Holod A..pdf241.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.