Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34217
Назва: Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф.
Інші назви: Innovations, hospitality, tourism: science, education, practice: coll. theses add. III All-Ukrainian science and practice conf.
Ключові слова: інновації
збірник тез
гостинність
туризм: наука
освіта
практика
innovations
hospitality
tourism: science
education
practice
collection of theses
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 538 c.
Короткий огляд (реферат): У тезах доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів висвітлено результати досліджень пріоритетів і пер- спектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-еконо- мічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні пробле- ми модернізації готельно-ресторанного господарства. Матеріали будуть корисними для студентів, викладачів, науковців і працівників індустрії гостинності. The abstracts of the reports of the 3rd All-Ukrainian scientific and practical conference of young scientists, graduate students and students highlight the results of research on the priorities and prospects for the development of hotel and restaurant business enterprises; modern trends and regional priorities of tourism development in the conditions of globalization; socio-economic principles of management and marketing of the hospitality industry; actual problems of modernization of the hotel and restaurant industry. The materials will be useful for students, teachers, researchers and workers in the hospitality industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34217
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovation, hospitality, tourism science, education, practice 2023.pdf5.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.