Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34211
Title: | Особливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії Херсонщини |
Other Titles: | Peculiarities and prospects of the development of the culinary industry of the Kherson region |
Authors: | Верлата, Ганна Сорокіна, Альона Verlata, Hanna Sorokina, Alona |
Keywords: | перспективи розвиток кулінарна індустрія Херсонщина prospects culinary industry development Kherson region |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Верлата Г. Особливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії Херсонщини / Ганна Верлата, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 37–39. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34211 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hanna Verlata, Alona Sorokina.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.