Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34211
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВерлата, Ганна-
dc.contributor.authorСорокіна, Альона-
dc.contributor.authorVerlata, Hanna-
dc.contributor.authorSorokina, Alona-
dc.date.accessioned2023-06-27T11:56:14Z-
dc.date.available2023-06-27T11:56:14Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationВерлата Г. Особливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії Херсонщини / Ганна Верлата, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 37–39.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34211-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectперспективиuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectкулінарна індустріяuk_UA
dc.subjectХерсонщинаuk_UA
dc.subjectprospectsuk_UA
dc.subjectculinary industryuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectKherson regionuk_UA
dc.titleОсобливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії Херсонщиниuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities and prospects of the development of the culinary industry of the Kherson regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hanna Verlata, Alona Sorokina.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.