Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34211
Назва: Особливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії Херсонщини
Інші назви: Peculiarities and prospects of the development of the culinary industry of the Kherson region
Автори: Верлата, Ганна
Сорокіна, Альона
Verlata, Hanna
Sorokina, Alona
Ключові слова: перспективи
розвиток
кулінарна індустрія
Херсонщина
prospects
culinary industry
development
Kherson region
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Верлата Г. Особливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії Херсонщини / Ганна Верлата, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 37–39.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34211
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hanna Verlata, Alona Sorokina.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.