Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34211
Назва: | Особливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії Херсонщини |
Інші назви: | Peculiarities and prospects of the development of the culinary industry of the Kherson region |
Автори: | Верлата, Ганна Сорокіна, Альона Verlata, Hanna Sorokina, Alona |
Ключові слова: | перспективи розвиток кулінарна індустрія Херсонщина prospects culinary industry development Kherson region |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Верлата Г. Особливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії Херсонщини / Ганна Верлата, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 37–39. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34211 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hanna Verlata, Alona Sorokina.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.