Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34211
Title: Особливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії Херсонщини
Other Titles: Peculiarities and prospects of the development of the culinary industry of the Kherson region
Authors: Верлата, Ганна
Сорокіна, Альона
Verlata, Hanna
Sorokina, Alona
Keywords: перспективи
розвиток
кулінарна індустрія
Херсонщина
prospects
culinary industry
development
Kherson region
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Верлата Г. Особливості та перспективи розвитку кулінарної індустрії Херсонщини / Ганна Верлата, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 37–39.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34211
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hanna Verlata, Alona Sorokina.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.