Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34208
Назва: Eкологізація підприємств ресторанного
Інші назви: Greening of restaurant enterprises
Автори: Волошин, Олексій
Рябенька, Марина
Voloshyn, Oleksii
Riabenka, Maryna
Ключові слова: ресторанна індустрія
екологічні принципи
сталий розвиток
екологізація
restaurant industry
sustainable development
ecological principles
greening
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Волошин О. Eкологізація підприємств ресторанного / Олексій Волошин, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 46–47.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34208
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oleksii Voloshyn, Maryna Riabenka.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.