Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34206
Назва: Особливості сервірування святкового столу
Інші назви: Features of serving the festive table
Автори: Герілова, Анна
Паска, Марія
Herilova, Anna
Paska, Mariia
Ключові слова: гостинність
сервірування
стіл
ресторан
hospitality
serving
table
restaurant
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Герілова А. Особливості сервірування святкового столу / Анна Герілова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 51–52.
Короткий огляд (реферат): Мета сервірування столу: створити зручності гостям під час прийому їжі, сприяти встановленню гарного настрою, виразити свою уважність та доброзичливість. The purpose of setting the table: to create convenience for guests during meals, to promote a good mood, to express attentiveness and kindness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34206
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anna Herilova, Mariia Paska.pdf1.43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.