Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34196
Назва: | Віртуальні ресторани: сьогодення в індустрії гостинності |
Інші назви: | Virtual restaurants: today in the hospitality industry |
Автори: | Дутчак, Оксана Бурак, Валентина Dutchak, Oksana Burak, Valentyna |
Ключові слова: | віртуальні ресторани сервіс власник virtual restaurants service owner |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Дутчак О. Віртуальні ресторани: сьогодення в індустрії гостинності / Оксана Дутчак, Валентина Бурак // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 80–83. |
Короткий огляд (реферат): | Мета. Розробка організації віртуального ресторану. Goal. Development of the organization of a virtual restaurant. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34196 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Oksana Dutchak, Valentyna Burak.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.