Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34196
Назва: Віртуальні ресторани: сьогодення в індустрії гостинності
Інші назви: Virtual restaurants: today in the hospitality industry
Автори: Дутчак, Оксана
Бурак, Валентина
Dutchak, Oksana
Burak, Valentyna
Ключові слова: віртуальні ресторани
сервіс
власник
virtual restaurants
service
owner
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Дутчак О. Віртуальні ресторани: сьогодення в індустрії гостинності / Оксана Дутчак, Валентина Бурак // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 80–83.
Короткий огляд (реферат): Мета. Розробка організації віртуального ресторану. Goal. Development of the organization of a virtual restaurant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34196
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oksana Dutchak, Valentyna Burak.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.