Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34194
Назва: | Ресторан «Валентино» при готелі «Швейцарський»: історія, атмосфера та додаткові послуги готельно-ресторанного комплексу |
Інші назви: | "Valentino" restaurant at the "Shveitsarskyi" hotel: history, atmosphere and additional services of the hotel-restaurant complex |
Автори: | Залуга, Назар Струсь, Віталій Радзімовська, Ольга Zaluha, Nazar Strus, Vitalii Radzimovska, Olha |
Ключові слова: | комплекс готель ресторан complex hotel restaurant |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Залуга Н. Ресторан «Валентино» при готелі «Швейцарський»: історія, атмосфера та додаткові послуги готельно-ресторанного комплексу / Назар Залуга, Віталій Струсь, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 87–90. |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи є представлення ресторану «Валентино» та готелю «Швейцарський» з їхньою історією, локацією вишуканим італійським меню і ексклюзивною винною картою. The purpose of this work is to present the Valentino restaurant and the Swiss hotel with their history, location, exquisite Italian menu and exclusive wine list. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34194 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nazar Zaluha,.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.