Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34194
Назва: Ресторан «Валентино» при готелі «Швейцарський»: історія, атмосфера та додаткові послуги готельно-ресторанного комплексу
Інші назви: "Valentino" restaurant at the "Shveitsarskyi" hotel: history, atmosphere and additional services of the hotel-restaurant complex
Автори: Залуга, Назар
Струсь, Віталій
Радзімовська, Ольга
Zaluha, Nazar
Strus, Vitalii
Radzimovska, Olha
Ключові слова: комплекс
готель
ресторан
complex
hotel
restaurant
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Залуга Н. Ресторан «Валентино» при готелі «Швейцарський»: історія, атмосфера та додаткові послуги готельно-ресторанного комплексу / Назар Залуга, Віталій Струсь, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 87–90.
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи є представлення ресторану «Валентино» та готелю «Швейцарський» з їхньою історією, локацією вишуканим італійським меню і ексклюзивною винною картою. The purpose of this work is to present the Valentino restaurant and the Swiss hotel with their history, location, exquisite Italian menu and exclusive wine list.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34194
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nazar Zaluha,.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.