Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34192
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗарецька, Дар’я-
dc.contributor.authorСердюк, Марина-
dc.contributor.authorZaretska, Daria-
dc.contributor.authorSerdiuk, Maryna-
dc.date.accessioned2023-06-27T07:32:27Z-
dc.date.available2023-06-27T07:32:27Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationЗарецька Д. Функціональні напої з підвищеним вмістом вітаміну С на основі айвового напівфабрикату для закладів HoReCa / Дар’я Зарецька, Марина Сердюк // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 94–97.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34192-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.subjectайваuk_UA
dc.subjectфункціональний напійuk_UA
dc.subjectобліпихаuk_UA
dc.subjectкомпозиційна сумішuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.subjectcomposite mixtureuk_UA
dc.subjectquinceuk_UA
dc.subjectfunctional drinkuk_UA
dc.subjectsea buckthornuk_UA
dc.titleФункціональні напої з підвищеним вмістом вітаміну С на основі айвового напівфабрикату для закладів HoReCauk_UA
dc.title.alternativeFunctional drinks with an increased content of vitamin C based on semi-finished quince for HoReCa establishmentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Daria Zaretska, Maryna Serdiuk.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.