Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34192
Назва: Функціональні напої з підвищеним вмістом вітаміну С на основі айвового напівфабрикату для закладів HoReCa
Інші назви: Functional drinks with an increased content of vitamin C based on semi-finished quince for HoReCa establishments
Автори: Зарецька, Дар’я
Сердюк, Марина
Zaretska, Daria
Serdiuk, Maryna
Ключові слова: HoReCa
айва
функціональний напій
обліпиха
композиційна суміш
HoReCa
composite mixture
quince
functional drink
sea buckthorn
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Зарецька Д. Функціональні напої з підвищеним вмістом вітаміну С на основі айвового напівфабрикату для закладів HoReCa / Дар’я Зарецька, Марина Сердюк // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 94–97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34192
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Daria Zaretska, Maryna Serdiuk.pdf1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.