Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34191
Назва: | Особливості формування та підтримка іміджу підприємств ресторанного бізнесу |
Інші назви: | Peculiarities of image formation and maintenance of restaurant business enterprises |
Автори: | Захаревич, Світлана Рябенька, Марина Zakharevych, Svitlana Riabenka, Maryna |
Ключові слова: | імідж послуги якісні методи оцінки іміджу ресторанний бізнес image quality image evaluation methods services restaurant business |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Захаревич С. Особливості формування та підтримка іміджу підприємств ресторанного бізнесу / Світлана Захаревич, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 98–100. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34191 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Svitlana Zakharevych, Maryna Riabenka.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.