Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34186
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравець, Вікторія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKravets, Viktoriia-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-06-26T11:48:49Z-
dc.date.available2023-06-26T11:48:49Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationКравець В. Моніторинг роботи закладу ресторанного господарства «Syodō» / Вікторія Кравець, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 117–118.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34186-
dc.description.abstractМетою даної роботи є аналіз роботи закладу «SYODO», а також показати реалізацію їхньої продукції через соціальні мережі застосовуючи різноманітні заохочення для споживачів та акції. The purpose of this work is to analyze the work of the "SYODO" institution, as well as to show the sale of their products through social networks using various incentives for consumers and promotions.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectмоніторингuk_UA
dc.subjectдоставкаuk_UA
dc.subjectrestaurant industryuk_UA
dc.subjectmonitoringuk_UA
dc.subjectdeliveryuk_UA
dc.titleМоніторинг роботи закладу ресторанного господарства «Syodō»uk_UA
dc.title.alternativeMonitoring of the operation of the restaurant business "Syodō"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viktoriia Kravets, Mariia Paska.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.