Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34186
Назва: Моніторинг роботи закладу ресторанного господарства «Syodō»
Інші назви: Monitoring of the operation of the restaurant business "Syodō"
Автори: Кравець, Вікторія
Паска, Марія
Kravets, Viktoriia
Paska, Mariia
Ключові слова: ресторанного господарства
моніторинг
доставка
restaurant industry
monitoring
delivery
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кравець В. Моніторинг роботи закладу ресторанного господарства «Syodō» / Вікторія Кравець, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 117–118.
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи є аналіз роботи закладу «SYODO», а також показати реалізацію їхньої продукції через соціальні мережі застосовуючи різноманітні заохочення для споживачів та акції. The purpose of this work is to analyze the work of the "SYODO" institution, as well as to show the sale of their products through social networks using various incentives for consumers and promotions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34186
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Viktoriia Kravets, Mariia Paska.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.