Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34184
Назва: Проблеми та перспективи гастрономічного туризму в Закарпатті
Інші назви: Problems and prospects of gastronomic tourism in Transcarpathia
Автори: Кузик, Юлія
Філь, Марія
Kuzyk, Yuliia
Fil, Mariia
Ключові слова: гастрономічний туризм
національна кухня
туризм
кулінарний туризм
gastronomic tourism
tourism
national cuisine
culinary tourism
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кузик Ю. Проблеми та перспективи гастрономічного туризму в Закарпатті / Юлія Кузик, Марія Філь // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 122–124.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34184
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yuliia Kuzyk, Mariia Fil.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.