Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34184
Назва: | Проблеми та перспективи гастрономічного туризму в Закарпатті |
Інші назви: | Problems and prospects of gastronomic tourism in Transcarpathia |
Автори: | Кузик, Юлія Філь, Марія Kuzyk, Yuliia Fil, Mariia |
Ключові слова: | гастрономічний туризм національна кухня туризм кулінарний туризм gastronomic tourism tourism national cuisine culinary tourism |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Кузик Ю. Проблеми та перспективи гастрономічного туризму в Закарпатті / Юлія Кузик, Марія Філь // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 122–124. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34184 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kuzyk, Mariia Fil.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.