Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34183
Назва: Перспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесі
Інші назви: Prospects for the development of innovations in restaurant business
Автори: Кузьмич, Вікторія
Сідельник, Анастасія
Радзімовська, Ольга
Kuzmych, Viktoriia
Sidelnyk, Anastasiia
Radzimovska, Olha
Ключові слова: ресторан
інновації
перспективи
restaurant
innovations
prospects
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кузьмич В. Перспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесі / Вікторія Кузьмич, Анастасія Сідельник, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 125–127.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: дослідити перспективи розвитку інновацій у рестораннму бізнесі. The purpose of the work: to investigate the prospects for the development of innovations in the restaurant business.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34183
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Viktoriia Kuzmych,.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.