Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34183
Назва: | Перспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесі |
Інші назви: | Prospects for the development of innovations in restaurant business |
Автори: | Кузьмич, Вікторія Сідельник, Анастасія Радзімовська, Ольга Kuzmych, Viktoriia Sidelnyk, Anastasiia Radzimovska, Olha |
Ключові слова: | ресторан інновації перспективи restaurant innovations prospects |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Кузьмич В. Перспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесі / Вікторія Кузьмич, Анастасія Сідельник, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 125–127. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: дослідити перспективи розвитку інновацій у рестораннму бізнесі. The purpose of the work: to investigate the prospects for the development of innovations in the restaurant business. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34183 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Viktoriia Kuzmych,.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.