Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181
Назва: Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: The main advantages and implementation of the latest automation technologies in the hotel and restaurant business
Автори: Кюрчева, Юлія
Ангеловська, Алла
Колісниченко, Тетяна
Kiurcheva, Yuliia
Anhelovska, Alla
Kolisnychenko, Tetiana
Ключові слова: HoReCa
«розумний стіл»
IRT-технології
готельно-ресторанний бізнес
інновації
HoReCa
"smart table"
hotel and restaurant business
IRT technologies
innovations
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кюрчева Ю. Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу / Юлія Кюрчева, Алла Ангеловська, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 131–133.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yuliia Kiurcheva.pdf1.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.