Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181
Назва: | Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу |
Інші назви: | The main advantages and implementation of the latest automation technologies in the hotel and restaurant business |
Автори: | Кюрчева, Юлія Ангеловська, Алла Колісниченко, Тетяна Kiurcheva, Yuliia Anhelovska, Alla Kolisnychenko, Tetiana |
Ключові слова: | HoReCa «розумний стіл» IRT-технології готельно-ресторанний бізнес інновації HoReCa "smart table" hotel and restaurant business IRT technologies innovations |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Кюрчева Ю. Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу / Юлія Кюрчева, Алла Ангеловська, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 131–133. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kiurcheva.pdf | 1.5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.