Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181
Title: Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу
Other Titles: The main advantages and implementation of the latest automation technologies in the hotel and restaurant business
Authors: Кюрчева, Юлія
Ангеловська, Алла
Колісниченко, Тетяна
Kiurcheva, Yuliia
Anhelovska, Alla
Kolisnychenko, Tetiana
Keywords: HoReCa
«розумний стіл»
IRT-технології
готельно-ресторанний бізнес
інновації
HoReCa
"smart table"
hotel and restaurant business
IRT technologies
innovations
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Кюрчева Ю. Основні переваги та впровадження новітніх технологій автоматизації в готельно-ресторанного бізнесу / Юлія Кюрчева, Алла Ангеловська, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 131–133.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34181
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Kiurcheva.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.