Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34177
Назва: Технологія краудсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі
Інші назви: Crowdsourcing technology in hotel and restaurant business
Автори: Любашенко, Антон
Бурак, Валентина
Liubashenko, Anton
Burak, Valentyna
Ключові слова: краудсорсинг
крауд-технології
аутсорсинг
crowdsourcing
crowd technologies
outsourcing
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Любашенко А. Технологія краудсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі / Антон Любашенко, Валентина Бурак // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 143–146.
Короткий огляд (реферат): Мета. Вивчення нових інноваційних технологій в готельно-ресторанному бізнесі. Goal. Study of new innovative technologies in the hotel and restaurant business.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34177
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anton Liubashenko, Valentyna Burak.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.