Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34170
Назва: Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби
Інші назви: Technology of preparation of semi-finished products and fish dishes
Автори: Набока, Марія
Сорокіна, Альона
Naboka, Mariia
Sorokina, Alona
Ключові слова: технологія приготування
напівфабрикати
страви з риби
cooking technology
semi-finished products
fish dishes
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Набока М. Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби / Марія Набока, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 170–172.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34170
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mariia Naboka,.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.