Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34165
Назва: Тенденції розширення додаткових послуг закладів готельно-ресторанного господарства
Інші назви: Trends in the expansion of additional services in the hotel and restaurant industry
Автори: Пенішкевич, Євген
Постова, Валентина
Penishkevych, Yevhen
Postova, Valentyna
Ключові слова: готельно-ресторанне господарство
розробка
додаткові послуги
рентабельність
конкурентоспроможність
hotel and restaurant business
development
additional services
profitability
competitiveness
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Пенішкевич Є. Тенденції розширення додаткових послуг закладів готельно-ресторанного господарства / Євген Пенішкевич, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 186–188.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34165
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yevhen Penishkevych, Valentyna Postova.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.