Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34165
Назва: | Тенденції розширення додаткових послуг закладів готельно-ресторанного господарства |
Інші назви: | Trends in the expansion of additional services in the hotel and restaurant industry |
Автори: | Пенішкевич, Євген Постова, Валентина Penishkevych, Yevhen Postova, Valentyna |
Ключові слова: | готельно-ресторанне господарство розробка додаткові послуги рентабельність конкурентоспроможність hotel and restaurant business development additional services profitability competitiveness |
Дата публікації: | 18-тра-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Пенішкевич Є. Тенденції розширення додаткових послуг закладів готельно-ресторанного господарства / Євген Пенішкевич, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 186–188. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34165 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yevhen Penishkevych, Valentyna Postova.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.