Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34161
Назва: Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато»
Інші назви: Analysis of the work of the hotel and restaurant industry on the example of the "Chateau" complex
Автори: Потопа, Катерина
Радзімовська, Ольга
Potopa, Kateryna
Radzimovska, Olha
Ключові слова: аналіз роботи
ГРК «Шато»
війна
analysis of work
HRK "Shato"
war
Дата публікації: 18-тра-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Потопа К. Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато» / Катерина Потопа, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 198–200.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є проаналізувати діяльність готельно-ресторанного комплексу «Шато» та визначити відвідуваність та зміну прибутковості у закладі до та під час війни в Україні. The purpose of the work is to analyze the activity of the hotel-restaurant complex "Chateau" and to determine the attendance and change in profitability in the institution before and during the war in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34161
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kateryna Potopa.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.